2016. július 19., kedd

00.- Prológus


Sziasztok Drágák! Tudom, hogy sokáig tartott, de visszatértem. Nem tudom, hogy van-e még itt valaki akit érdekel, hogy mit is csinálok, de úgy döntöttem ideje feltenni a prológust. A részek érkezése egyelőre még bizonytalan, de hamarosan felteszem az 1. részt is, remélem ez a blog is elnyeri majd a tetszéseteket, a véleményetekre pedig borzasztóan kíváncsi vagyok.
Jó olvasást! :)
Nonci.xx


A One Direction 2010-ben alakult meg. Évről évre a sikereik a plafont verdesték. De amikor valamit nagyon jól csinálsz, az emberek egy idő után a bukásodra várnak. Várják, a rossz lépéseid, várják, hogy egymás hátára halmozd a botrányaidat. A lecsúszás a fiúk esetében sem volt elkerülhető, 2015-re a banda elindult ezen a bizonyos lejtőn,
A managment pontosan ezért döntött úgy, hogy megakadályozza a banda széthullását, és London egy kevésbé ismert negyedében, egy kevésbé ismert, kevésbé forgalmas utcájában, kiválasztottak egy lakást. Egy olyan lakást, ami bár több ember számára biztosított otthont, mégis csak egy lány bérelte. A ház nem volt valami nagy, mondhatni negyed akkora volt, mint a fiúk házai, ahol eddig laktak, de ez így pont jó volt. Senki sem gondolta, hogy a városnak ezen részén, ilyen emberek fognak megfordulni, akiket a világ legjobb fiúbandájaként emlegetnek. A fiúk gondolkozási időt kértek, s míg Harry és Niall gond nélkül belement, addig a többieknek több hétig is beletelt, hogy választ adjon. Úgy értesítették őket, hogy egyedül fognak élni, egy kevésbé ismert, mégis otthonos negyedben, ahol jól képzett biztonsági őrök fogják figyelni a környéket, az illetéktelen emberek behatolása érdekében. Azt mondták, a csapatépítésük korántsem lesz szigorú, viszont mindannyian elég szabályt fognak kapni, a kis nyaralásuk során. Mindössze egyetlen porszem került a gépezetbe. Nekik senki sem szólt, hogy ez idő alatt, a lakás eddigi bérlője is velük lesz. Ezt egyfajta meglepetésként szánták, aminek sem a bérlő, sem a bandatagok nem örültek.

2 megjegyzés:

  1. Hahó!:)

    Nem tudom, hogy kommenteltem-e valaha neked/nektek, de ha nem, most épp itt az ideje.
    Hallottam ám már korábban arról, hogy ti ketten Chixivel készültök valamire, és rengeteget gondolkodtam azon, hogy mit fogtok alkotni.
    A prológus tökéletes lett, pont annyi derült ki a történetből, hogy izgatottan várjam az első részt, és a továbbiakat. Úgy érzem, nevetésből és izgalmakból senki sem fog hiányt szenvedni. :)

    Nagyon sok sikert, és rengeteg olvasót kívánok!

    N.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága! :)
      Hű, álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer a te kommented fog várni rám itt. Chixinek még egy kis bátorításra van szüksége, de remélem együtt folytatjuk majd ezt az egészet.
      Köszönöm szépen mindkettőnk nevében! <3 Remélem nem okozunk majd csalódást, és élvezni fogod a történetet.

      Törlés